TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS A HOSZA SPEED KFT-NÉL

a projekt tartalmának bemutatása:

 

A Hosza Speed Kft. 2010-ben jött létre Kókán Homonnai György alapításával. Nemzetközi árufuvarozást végzünk, saját telephellyel rendelkezünk. Céljaink a nyerges kamion flottánk fejlesztésén kívül a telephelyünk energiaellátásának környezetbaráttá tétele napelemek felszerelésével, illetve a gyűjtőfuvarok optimalizálása céljából és logisztikai céllal saját raktárunkba villástargonca beszerzése.

 

E célok megvalósítása érdekében a vállalkozásunk sikerrel pályázott az Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, VEKOP-1.2.6-20 kódú pályázati kiírásra, melynek keretében a 12 423 084 forint összköltségű projekt megvalósításához 3 726 926 forint önerő biztosítása mellett 8 696 158 forint vissza térítendő támogatást nyertünk el. Az európai uniós támogatás segítségével eszközbeszerzés valósul meg a vállalkozásunk kókai telephelyén.

 

A pályázat 2020.12.21. és 2021.06. 03. közötti időszakban, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült